Svæveflyvning - en oplevelse

Hvis du drømmer om at lære at flyve, så er svæveflyvning sikkert noget for dig, og under alle omstændigheder noget du skal prøve. Det er både en afslappende hobby, men også en altid udfordrende sport på naturens betingelser. Det er en helt fantastisk oplevelse af frihed, når man glider højt over landskabet, kun båret oppe af naturens kræfter.

Prøvetur

Kom ud og besøg vores flyveplads på Hammer i weekenden og få en prøvetur. Hvis du vil være med fra starten af dagen, så kom til briefing kl. 9.30, hvor dagens flyvevejr gennemgås og flyvningerne bliver planlagt. Du kan med fordel aftale, at du kommer. Typisk er der noget ventetid, hvor vi gerne fortæller om vores sport.

En prøvetur hvor svæveflyet trækkes op med spil varer fra 5 min til maksimalt 15 min. Der er ikke mulighed for at forlænge turen undervejs, da flyet som regel skal bruges til anden flyvning også.

Det er også muligt at få en prøvetur på 15 min i klubbens motorsvævefly.

Kontakt Henning Thostrup hent@gmail.dk eller telefon nummer: 81 74 64 50 for evt. nærmere information.

Længere prøveture

Vi kan også tilbyde længere prøveture, hvor vi garanterer mindst 1 times flyvning. Her bliver svæveflyet typisk trukket op med flyslæb. Disse ture giver en virkelig god oplevelse af, hvad det vil sige at flyve svævefly. Her oplever man, hvordan det er flyve uden en larmende motor, og der er god tid til at nyde udsigten. Disse ture vil som regel kunne arrangeres på søndage og kræver tilmelding til Henning Thostrup på telefon nummer: 81 74 64 50 eller på mail: hent@gmail.dk

Større grupper på hverdage

Er I en større gruppe, arrangerer vi også gerne introduktionsflyvninger på hverdage efter nærmere aftale. Her er der også mulighed for at bruge vores klubhus med køkken mm, eller vores grill og bænke udendørs. Send en mail til Henning Thostrup  hent@gmail.dk eller telefon nummer: 81 74 64 50

Vi gør opmærksom på, at klubben ikke deltager i polterabend arrangementer

Priser

En almindelig prøvetur (5 til max 15 min) :   100 kr*
En lang prøvetur på ca. 1 time                       :   800 kr*

*) Det er en forudsætning, at man har et gyldigt prøvemedlemskab. Dette koster 200 kr. og gælder i 30 dage.

Betalingen foregår kontant på flyvepladsen, med Mobil-Pay eller ved forudbetaling på (Danske Bank) kontonr. 9402 8119341. Skriv "navn:prøvetur" på betalingen og medbring udskrift.

Praktiske forhold inden flyvning

  • Du må ikke have indtaget alkohol før flyveturen.
  • Du må ikke veje over 110 kg med tøj og sko.
  • Træsko er ikke tilladt, benyt almindelige sko.
  • Man kan ikke have et stort spejlreflekskamera med på turen, men et mindre kamera er i orden.
  • Ventetid inden det bliver din tur, vil kunne forekomme - men vi fortæller gerne om vores sport, mens du venter.

Vi ses på Hammer